Individuele therapie

Individuele therapie

De individuele therapie werkt voornamelijk met het onbewuste, vanuit een Jungiaans psychoanalytisch referentiekader. Tevens geven wij Cognitieve Gedragstherapie, EMDR-behandelingen, inzichtgevende psychotherapie, Transactionele Analyse en schematherapie. Een uitgebreide uitleg van de verschillende soorten therapievormen is te vinden op therapiehulp.nl.

Een vakkundig psychodiagnostiek onderzoek doen wij ook voor je. We doen diagnostiek en breiden (soms) uit naar verder persoonlijkheidsonderzoek. Tevens onderzoeken wij coping (de manier waarop men met problemen omgaat). Deze onderzoeken kunnen een onderdeel van je behandeling zijn.

E-health

E-health is een online vorm van therapie die gebruikt kan worden als ondersteuning van en naast de gewone behandeling in de praktijk. Het kan ook hulp bieden aan mensen met (zeer) milde klachten of om mensen die al in behandeling zijn geweest te behoeden voor terugval. Psychologenpraktijk van Mastrigt vindt het daarom belangrijk e-health te kunnen aanbieden. Wij werken hiervoor samen met Stichting Mirro, een online platform waar diverse modules te vinden zijn voor cliënten, speciaal gericht op een bepaald probleem. Het volgen van deze modules is gratis. Ga voor meer informatie of het starten van een online programma naar Mirro.nl of vraag ernaar op de praktijk!

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op